VR är det senaste inom event, testa att röra er fritt i Sveriges största VR-arena på ert nästa företagsevent. Samtidigt som ni spelar spännande spel och skapar massor av värdefulla relationer så kan ni få god mat och dryck. VREX är perfekt för er som vill ah en spännande kick-off eller en värdefull teambuilding-erfarenhet.

Är det dags för ett företagsevent? Varför inte testa VR, virtual reality, i Sveriges största VR-arena för Free Roaming? Free Roaming betyder helt enkelt att ni kan röra er fritt på arenan. I en VR-värld kan ni leka Indiana Jones eller vara med om en Zombie Apocalypse och skjuta zombies i en Shooter. Våga testa något annat än den där vanliga femkampen, bowlingen eller laserdoom. På VR-arenan finns även andra spännande aktiviteter som Shuffleboard, Airhockey eller boxboll. VREX tar emot företagsevent på upp till 50 personer. För en heldag med ett spel får ni betala 599 SEK, för en heldag med tvåspel får ni betala 849 kronor per person. En halvdag med ett spel kostar 549 och en halvdag med två spel kostar 799. På VREX finns två banor som tar fyra personer var så det betyder att åtta personer kan spela samtidigt. Man har även en ny bana som kallas TIKAL som tar 10 personer. Om ni har ett företagsevent med många deltagare så kommer ni att delas in i mindre grupper om 8 eller 10. Du som har glasögon kan oftast få plats med dessa under VR-masken. Men om du har väldigt stora bågar kan det vara en god idé att använda linser istället.

Mat och dryck i samband med ert företagsevent på VREX

Om ni vill äta och dricka i samband med ert företagsevent på VREX så går det utmärkt. VREX använder sig av catering firma i samband med företagsevent. Det finns två olika bufféer att välja mellan, en libanesisk eller en vanlig. Man kan även få vin och öl till maten. Priserna är mycket rimliga. Buffé, libanesisk buffé och dryck bidrar till en bra upplevelse under event.