Lösningar för konferenser med Bird

Förslag för din konferens

De erbjuder lösningar för affärsmannen eller affärskvinnan med ont om tid, de kan anordna möten i sina egna lokaler högt uppe ovanför Sveriges huvudstad med utsikt över stadens skyline. Men naturligtvis ser de till att ordna den bästa lösningen för den tid och de möjligheter kunden har.

Om kunden bara har någon dag på sig och mellanlandar på till exempel Arlanda så kan sajten ordna så kunden kan hålla sitt möte där.

Om Bird Konferens

  • Deras motto är att möten inspirerar och skapar möjligheter att utveckla företag.
  • Frihet att skapa är att frihet att lyckas.
  • Fräscha lokaler kombinerat med modernt boende och en utvald restaurang.
  • De förespråkar bensträckare med någon typ av aktivitet eller underhållning, till exempel en promenad i skogen, en spa-upplevelse eller liknande, så att det inte blir så tungt att bara sitta och lyssna.

Hemsidan

Deras hemsida heter bird.nu och är stilrent designad, lätt att hitta på, och har väldigt talande bilder om vad man kan förvänta sig av deras arrangemang om man skulle välja att anlita dem. De beskriver sin verksamhet och tankesätt på ett tydligt och bra sätt så man lätt kan förstå hur de tänker när de arrangerar konferenser.

De gör också tydligt att de anpassar sig efter kundens önskemål och de lägger en tonvikt på sina lokaler och utsikten från dessa.

Man märker att de har ansträngt sig för att flytta dammiga företagskonferenser till en högre nivå, bokstavligt talat. De vill göra konferensen till en upplevelse för kunden, inte bara ännu ett trist möte i en ännu tristare lokal.

De samarbetar även med ett hotell där det går att ordna aktiviter på kvällen, så som tipsrundor, underhållning med komiker eller vad man då kan tänkas vilja ha för kvällsaktivitet.

Kort sagt så ger både Bird som företag och deras hemsida ett väldigt proffsigt och tilltalande intryck för besökaren.