Bästsäljare inom Nike skor

Vilka Nike skor är mest populära? Vilka säljer mest? På Nikes hemsida presenteras de skor som är ”bästsäljare” och enligt hemsidan var flera av dessa slutsålda under våren 2020.

Nike React Vision

Nike React Vision är skorna för de som söker en ”surrealistisk skön känsla”. Det är i alla fall så som Nike beskriver modeller och med tanke på att det är en av de större bästsäljarna så håller uppenbarligen kunderna med.

En sko med många, och starka, färger, och där passform och komfort prioriteras högt. Här finns exempelvis en supermjuk plös och en hög dragflik. Detta var en av de modeller som var slutsålda under våren 2020.

Nike Air Force 1

Även Nike Air Force 1 var slutsålda under våren 2020. Nike Air är en framgångssaga inom Nike och denna kategori av sko har sedan lansering producerats i ett flertal olika varianter.

Air Force 1 är en modern tolkning av den legendariska grundskon. Här med snyggt läder och mjuka/dämpade färger. Att det är Nike skor går det knappast att gå miste på. Loggan är ovanligt stor på utsidan av skon. En fastsydd loga i rosa, samma färg som bottensulan, mot en vit bakgrund.

Air Jordan 4 Retro SE

Ännu en storsäljare är Air Jordan 4 Retro. Michael Jordan var med och lanserade, samt marknadsförde, Nike skor under hans storhetstid. Detta är en uppföljare på den klassiska signaturskon som han stod bakom. En retrosko som både har med sig historia och modernt tänk.

Skorna är tillverkade av mocka och textil, ger ett mycket bra stöd och dämpning och finns i flera olika färger.

Se fler bästsäljande Nike Skor – och mycket mer

På Nikes webbplats finns en mängd information för de som älskar märket – oavsett om det är skor eller andra träningskläder som efterfrågas.

  • Sneaker lanseringskalender

En kalender som visar vilka datum som olika Nike skor kommer att lanseras under året. Det är allt från att en modell lanseras i en ny färg till att helt nya modeller presenteras. De som anmäler sig till nyhetsbrevet eller laddar hem appen kan även få notis om när det närmar sig.

  • Bästsäljare

Se vilka Nike skor som säljer bäst och få inspiration till nya modeller. Här går det även att se vilka som är slutsålda och vilka som förväntas komma in ”inom kort”

  • Exklusivt för medlemmar

Att bli medlem hos Nike är gratis och innebär att större tillgång ges till deras utbud. Detta utöver att den som är medlem kan få nyhetsbrev och rabatter. Via hemsidan finns ett relativt stort utbud av kläder och skor som enbart kan köpas av medlemmar.