När Stockholm går det att konferera på det vackra slottet Engsholm på Mörkö. Mitt i naturen kan ni göra en mängd olika aktiviteter som kommer att stärka både era medarbetare och er som företag. Bygg en flotte eller upplev en mentalist. Engsholm slott har något som passar alla.

En knapp timma från Stockholm ligger ett slott som heter Engsholms. Här kan ni hålla möten, event eller konferenser. Engsholms slott har ordnar konferenser sedan mitten av 80-talet och har samlat på sig massor av erfarenhet och finslipat sin konferensverksamhet. Slottet ligger på en naturskön udde på Mörkö, 50 minuters bilfärd från Stockholm. Om ni ska hålla en stor konferens så behöver ni kanske ha hela slottet för er själva? Slottet klarar konferenser med 88 övernattande gäster. Under en konferens är det viktigt med känslan. Känslan skapas av miljön och av de aktiviteter som genomförs i samband med konferensen. På Engsholms slott finns många olika typer av aktiviteter att välja mellan.

Aktiviteter på Engsholms slott

Slottet ligger ju nära havet och vad passar bättre än att badad vedeldad bastu och doppa sig i det svalkade vattnet? På slottet finns ett exklusivt hus som heter strandateljén som är vigt åt bastubad, mingel och relax samt andra vattenaktiviteter som kajaker eller RIB-båtar. Att bygga en flotte tillsammans kan stärka vilken arbetsgrupp som helst och flytringsfiske är också mycket populärt. Det finns även gott om saker att leka med i slottsparken såsom kubb, boule, krocket, brännboll och fotboll. Föredrar ni att ge iväg på cykeltur finns cyklar att låna. På Engsholms slott finns även en roddbåt, gummistövlar och kastspö. Allt man behöver för en fisketur alltså. Inomhus finns biljardbord. Andra aktiviteter som är mer klassiska för konferensen är olika typer av provningar av till exempel vin, champagne och öl eller varför inte en ost- eller chokladprovning. En annan populär underhållning är att boka en mentalist, en slags Mystery performer som kanske passar extra bra i en slottsmiljö där många får känslan av att spöken väntar runt nästa hörn. Boka er nästa konferens på Engsholms slott och testa nya aktiviteter som får era medarbetare att skratta och samarbeta och som stärker ert företag.